DEMO

Sfaturi importante

Pentru a ne trimite demo-ul dumneavoastră, vă rugăm să apăsați butonul „Submit your demo”. Demo-ul dvs. va fi apoi trimis echipei noastre A&R care îl va asculta și îl va lua în considerare pentru lansare. Vă rugăm să trimiteți numai piese finale.

Țineți minte

Vă rugăm să rețineți că primim o mulțime de demo-uri în fiecare zi și, din păcate, nu le putem accepta pe toate, așa că, dacă demo-ul dvs. este refuzat de noi, nu vă descurajați, s-ar putea să căutăm un gen diferit sau piesa să nu se potrivească. Ascultăm toate demo-urile care ne sunt trimise, dar vă rugăm să respectați faptul că s-ar putea să ne ia ceva timp pentru a răspunde. Răspunsul la trimiterea ta durează de obicei până la două săptămâni, iar dacă demo-ul tău este refuzat, continuă să ne trimiți muzică nouă.

Important de știut

Dacă trimiteți o piesă pentru prima dată, includeți toate detaliile dumneavoastră și încercați să fiți cât mai descriptiv și mai precis în cererea dumneavoastră. Nu uitați, profesionalismul este apreciat aici la Tuan Records și căutăm să investim în muzicieni care sunt serioși în ceea ce privește meseria lor, așa că nu vă grăbiți atunci când ne trimiteți muzică și priviți-o ca pe un interviu de angajare. Mult noroc și să ne auzim curând!

Abonați-vă la Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Aici veți găsi informații importante despre modul în care folosim datele dvs. atunci când navigați pe site

Info

Artisti

Influenceri

Trimite-ne demo-ul tau

Link-uri utile

Termeni si Conditii

Politica de confidențialitate

Disclosures

Urmăriți-ne

20 Slobozia Street, Bucharest, Romania

Copyright © 2024. Toate drepturile sunt rezervate de Tuan Records

Politica cookies

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.