Artist: Steve Ant

Tuan Records is a music production and record label operating in Bucharest, Romania, that specialises in the development of artists and bands for commercial release.

Steve Ant s-a născut la Atena, în Grecia, pe15 septembrie 1995. A copilărit în Afitos, Halkidiki. Tatăl său a fost ofițer în Marina greacă, iar mama sa a lucrat la Spitalul Militar. Când Steve era încă un copil, s-a mutat cu familia sa de la Atena la Afitos în Halkidiki. Are o soră mai mare pe nume Vicky, care lucrează ca profesor de limba engleză.

Steve și-a început cariera muzicală la 13 ani, când tatăl său i-a cumpărat prima chitară acustică. Câțiva ani mai târziu, el interpretează primul său concert live în bar și atunci a știut că aceasta este calea pe care vrea să o urmeze. În aceeași perioadă a început să ia lecții de pian și canto, în timp ce a descoperit că adoră să compună muzică și să scrie versuri. Patru ani mai târziu se alătură emisiunii X Factor Grecia unde călătoria sa s-a încheiat cu puțin înainte de finală. După ce părăsește spectacolul, cântă și călătorește în toată Grecia. Petrece în jur de 4 ani cântând și susţinând concerte live când, în sfârșit, în 2019, ia decizia de a părăsi țara și de a se muta în România pentru a colabora cu o companie, „Tuan Records”, după propunerea prietenului său, manager și în prezent CEO al acestei companii, Tudor Fornea. În 2020, Steve și Tuan Records lansează primul său single numit „Dum Dum”.

DISCOGRAFIE

Follow: Steve Ant

Abonați-vă la Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Aici veți găsi informații importante despre modul în care folosim datele dvs. atunci când navigați pe site

Info

Artisti

Influenceri

Trimite-ne demo-ul tau

Link-uri utile

Termeni si Conditii

Politica de confidențialitate

Disclosures

Urmăriți-ne

20 Slobozia Street, Bucharest, Romania

Copyright © 2024. Toate drepturile sunt rezervate de Tuan Records

Politica cookies

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.