Artist: FIDAS

Tuan Records is a music production and record label operating in Bucharest, Romania, that specialises in the development of artists and bands for commercial release.

Razvan Stefaniu cunoscut sub numele de artist FIDAS, debuteaza in muzica ca solist la varsta de 16 ani participand la diverse festivaluri nationale. Este cooptat de Casa de Cultura a Ministerului de Interne si incepe sa-si desfasoare activitatea ca profesionist urcand pe scena in spectacole si facand turnee alaturi de artisti ca Madalina Manole, Maria Dragomiroiu, Anca Turcasiu, Aurelian Temisan, Adrian Enache. Odata cu tendintele dezvoltarii showbiz-ului in Romania se alatura altor tineri creativi si cu initiativa incepand activitatea de productie muzicala si management pentru diversi artisti. Detine si manageriaza ani buni un studio de productie audio si realizeaza cu succes multe din proiectele muzicale ale caselor de discuri existente.

Ca si compozitor /textier colaboreaza cu foarte multi artisti, lansand pe piata zeci de melodii, mare parte dintre acestea devenind hit-uri ale momentului. Doua din melodiile sale ca si compozitie/text au fost declarate cele mai difuzate in anul respectiv „Vreau un pupic”-Exotic si „Mi-e frica sa dorm singurica” -Lavinia. Obtine Premiul 1 Mamaia 2004 la sectiunea slagare cu piesa ”VREAU SARUTAREA TA” interpretata de Andra si Premiul TVR la festivalul national al cantecului de dragoste cu piesa “OARE” interpretata de Marcel Pavel. Vocea, muzica sau textele sale pot fi auzite si in multe spoturi publicitare, emisiuni tv, sau cluburi sportive. In anul 2010 infiinteaza un cover band si timp de cativa ani canta in Italia, Cipru si Danemarca la diferite manifestari si evenimente private, in paralel relationand si cu alti manageri si producatori internationali. Revine in tara in anul 2014 si se implica in diferite proiecte culturale, ocupandu-se totodata si de management-ul unor artisti din aceasta zona, dar nu renunta totusi la productia de studio si incepe iar sa compuna si sa colaboreze cu artisti ai momentului . La sfarsitul anului 2018, impreuna cu Tuan Records concepe si realizeaza proiectul Fidas, iar in 2019 lanseaza primul single sub acest nume in colaborare cu Oana Radu -”Aroganta ”.

Follow: Fidas

Abonați-vă la Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Aici veți găsi informații importante despre modul în care folosim datele dvs. atunci când navigați pe site

Info

Artisti

Influenceri

Trimite-ne demo-ul tau

Link-uri utile

Termeni si Conditii

Politica de confidențialitate

Disclosures

Urmăriți-ne

20 Slobozia Street, Bucharest, Romania

Copyright © 2023. Toate drepturile sunt rezervate de Tuan Records

Politica cookies

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.