Artist: ELLIANE

Tuan Records is a music production and record label operating in Bucharest, Romania, that specialises in the development of artists and bands for commercial release.

Data nasterii: 10.01.1995 Si-a inceput activitatea artistica in orasul Dorohoi, la Clubul Copiilor, continuand la Palatul Copiilor din Iasi (2005 – 2011).

Este fosta concurenta la Vocea Romaniei, sezonul al doilea, in echipa Loredanei (2013). A participat in primul sezon X Factor Romania. Aparitii TV la Neatza cu Razvan si Dani, Rai da’ buni, Chefi la Cutite, Star Matinal, Vorbeste lumea. Colaborari cu Connect-r, Loredana, (in turneele MAGIC si REVERIA), DOC, Chimie, Sisu etc. In prezent, artist Tuan Records & Cat Music Romania. Primul single “Ma bate inima” alaturi de Connect-r a strans peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube, fiind in trending timp de o saptamana. Colaborare cu Connect-r pentru piesa “Vrajitori” care a strans peste 10 miliane de vizualizari pe Youtube si a avut premiera la Morning ZU, si a fost in trending timp de 4 saptamani. Single-ul “Dor nebun” prezentat in cadrul emisiunilor “Vorbeste Lumea” si “Rai da’ buni”. Single-ul “Umbra ta” lansat in aprilie 2019.

DISCOGRAFIE

Follow: Elliane

Abonați-vă la Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Aici veți găsi informații importante despre modul în care folosim datele dvs. atunci când navigați pe site

Info

Artisti

Influenceri

Trimite-ne demo-ul tau

Link-uri utile

Termeni si Conditii

Politica de confidențialitate

Disclosures

Urmăriți-ne

20 Slobozia Street, Bucharest, Romania

Copyright © 2023. Toate drepturile sunt rezervate de Tuan Records

Politica cookies

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.