Artist: Deeix

Tuan Records is a music production and record label operating in Bucharest, Romania, that specialises in the development of artists and bands for commercial release.

Dată și locul nașterii: 27 decembrie 1997, București. A început din copilărie diferite activități sportive (atletism, handbal, baschet, înot etc.) și artistice (pian, canto, ceramică, dans sportiv etc.) A cântat în corul școlii timp de 3 ani și a studiat muzică psaltică. La 13 ani începe cursurile de Street Dance unde a făcut parte în două trupe de dans: Stereo Dance Crew și Rebirth Crew, participând și la spectacole și concursuri. În perioada liceului a fost organizator al balurilor de boboci, cât și coregrafă.

A fost coregrafă pentru flashmob-uri de caritate pentru copiii cu sindromul Down, atât pentru cei din școală generală, cât și pentru facultate. A susținut show-uri televizate pentru Tvr1, Pro Tv și Antena 1. Este fosta dansatoare al artiștilor Mircea Eremia și Thalida Trofin. În perioada facultății a fost coregrafă pentru balurile de boboci. În 2016 se apucă de vlogging, în prezent dețînând aproape 200.000 de abonați. A fost prezența la fan meet-ingurile pentru Youtube de prin țară precum You2Be, Come and Meet Us, YouStars etc. În 2016 se apucă să lucreze că fotograf la Newton Bar din capitală. În 2017 absolvă cursurile de Design Vestimentar, iar în 2018 cursurile de make-up artist profesional la Atelierele Ilbah. În 2017 își înființează școală de dans Deeix Class unde și-a început meseria de coregraf, înființând și trupa de dans Iconic cu care a participat la spectacole (Antena 1, Youstars, Sala Palatului) și concursuri de dans câștigând locul 1 (Andra Gogan Festival, În pași de dans). A participat că jurat la concursul de dans „În pași de dans ÎI”. Este artist al Casei de Producție Tuan Records, a colaborat cu Any1 și Tuan pentru piesa „Se lasă jos” și a lansat piesă “Genul Meu”.

DISCOGRAFIE

Follow: Deeix

Abonați-vă la Newsletter

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Aici veți găsi informații importante despre modul în care folosim datele dvs. atunci când navigați pe site

Info

Artisti

Influenceri

Trimite-ne demo-ul tau

Link-uri utile

Termeni si Conditii

Politica de confidențialitate

Disclosures

Urmăriți-ne

20 Slobozia Street, Bucharest, Romania

Copyright © 2024. Toate drepturile sunt rezervate de Tuan Records

Politica cookies

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.